Back
 

Εσωτερικές Πόρτες

Η PORTOPOLIS προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα από εσωτερικές πόρτες σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες του σπιτιού σας ή του διαμερίσματός σας.

Portopolis > Εσωτερικές Πόρτες
C-219
ΙΣΙΑ
C-201
C-239
C-334
ΙΣΙΑ
C-202
C-237
C-212
ΙΣΙΑ
C-201
ΙΣΙΑ

Κατασκευάζουμε τις εσωτερικές πόρτες PORTOPOLIS με κριτήριο:

  • Να εναρμονίζονται απόλυτα με την αισθητική στο εσωτερικό του διαμερίσματος ή του σπιτιού σας.
  • Να αντέχουν για μια ζωή με μηδενικές φθορές.
  • Να είναι λειτουργικές στη χρήση και εύκολες στο καθάρισμα, χωρίς να απαιτείται συντήρηση.

Όλες οι πόρτες φέρουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής

Όλες οι πόρτες φέρουν πιστοποιητικά του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, του ΕΛΟΤ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και ISO 9001:2000 για τις πόρτες ασφαλείας και κατά APPLUS για τις πόρτες πυρασφαλείας.

Όλες οι μεταλλικές πόρτες βάφονται ηλεκτροστατικά σε χρώμα της αρεσκείας σας.

ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Πόρτες πυροπροστασίας

Πόρτες πυροπροστασίας

Οι πόρτες ακτινοπροστασίας είναι απαραίτητες για την προστασία που απαιτείται σε χώρους που είναι εκτεθειμένοι σε υψηλά επίπεδα ακτινοβολίας Χ (X-RAY), όπως σε νοσοκομειακούς χώρους και εργαστήρια.

Στην PORTOPOLIS έχουμε αναπτύξει ιδιαίτερη τεχνογνωσία στην κατασκευή και τη σωστή τοποθέτηση και εφαρμογή τους στο χώρο, δημιουργώντας παράλληλα και την κατάλληλη υποδομή περιμετρικά της κάσας.

Η εταιρία προσφέρει ξύλινες πόρτες ακτινοπροστασίας διεθνών προδιαγραφών, με εσωτερική επένδυση μολύβδου, μονόφυλλες ή δίφυλλες ανοιγόμενες ή συρόμενες. Διατίθενται με επένδυση HPL, το οποίο έχει μία ενδιάμεση στρώση μολύβδου, πάχους 1, 1.5 ή 2mm ως πυρήνα, ενώ η τελική ενίσχυση της πόρτας μπορεί να κυμαίνεται από 1 έως 4mm  Και από τις δύο πλευρές του HDF πρεσάρεται τελάρο σκληρής ξυλείας 33χ50mm, ενώ ο  πυρήνας της πόρτας αποτελείται από διάτρητη μοριοσανίδα. Οι πόρτες φέρουν οπές για κλειδαριά και πόμολο, τοποθετημένες με τρόπο ώστε να αποφεύγεται  οποιαδήποτε διαρροή.

Η κλειδαριά είναι ειδική για πόρτα ακτινοπροστασίας. Επίσης, χρησιμοποιούνται μεντεσέδες βαρέως τύπου. Επιπρόσθετα μπορεί να μπει και παράθυρο με τζάμι από μολυβδίαλο αντίστοιχης προστασίας με αυτή της πόρτας.
Όλες οι Πόρτες Ακτινοπροστασίας του μπορούν να εξοπλιστούν με ηλεκτροκίνητους μηχανισμούς για το άνοιγμα και το κλείσιμο τους. Όλοι οι μηχανισμοί είναι σύμφωνοι με τους ισχύοντες  κανόνες ασφαλείας και φέρουν την απαιτούμενη πιστοποίηση.

Πόρτες πυρασφάλειας

Πόρτες πυρασφάλειας

Η PORTOPOLIS προσφέρει πόρτες πυρασφάλειας που προσφέρουν απόλυτη προστασία, περιορίζοντας και επιβραδύνοντας τη φωτιά, αλλά και υψηλή αισθητική.

Κατασκευάζονται σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε χώρο (κατοικίες, ξενοδοχεία, νοσηλευτικές εγκαταστάσεις, εκπαιδευτήρια) όπου απαιτείται αυξημένη ασφάλεια.  Οι προδιαγραφές τους καλύπτουν τις ανάγκες που προκύπτουν σύμφωνα με τον Κανονισμό πυροπροστασίας νέων κτιρίων.

Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην ποιότητα των υλικών, στις λεπτομέρειες της κατασκευής, αλλά και στο σχεδιασμό.

Στόχος μας είναι να εναρμονίζονται πάντα και εναρμονίζονται ιδανικά με τις ανάγκες των πελατών και τις αισθητικές απαιτήσεις του χώρου.

Οι πόρτες πυρασφαλείας από την portopolis εξασφαλίζουν πυραντοχή 60 min σύμφωνα με πιστοποιητικά από τα εργαστήρια δοκιμών: Exova Warrington fire testing, United Kingdom Πρότυπο BS 476 Part 22:1987 Διατίθενται με επένδυση HPL ή καπλαμά.

Επίσης, μπορούν να εξοπλιστούν με διάφορα συστήματα όπως αυτόματου κλεισίματος με αισθητήρες καπνού και θερμοκρασίας, σύστημα συγκράτησης σε ανοιχτή θέση, μπάρες πανικού, ειδικές πυράντοχες κλειδαριές, πυράντοχους μεντεσέδες και πόμολα.

Πόρτες ηχομόνωσης

Η προστασία από αυξημένους θορύβους, είτε εσωτερικούς, αλλά και εξωτερικούς  ειδικά στο πολύβουο αστικό περιβάλλον είναι απαραίτητη. Οι πόρτες αποτελούν το βασικότερο μέσο διάδοσης του ήχου από τον ένα χώρο στον άλλο.
Οι πόρτες ηχομόνωσης που προσφέρει η PORTOPOLIS μπορούν να βελτιώσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την ηχομόνωση ανάμεσα στα δωμάτια μιας κατοικίας ή από το θόρυβο που έρχεται από εξωτερικούς χώρους, συμβάλλοντας έτσι σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Στην PORTOPOLIS μελετάμε το χώρο σας και σας προσφέρουμε μια ισορροπημένη ηχομόνωση σε όλους τους χώρους μιας κατοικίας ή ενός κτιρίου λαμβάνοντας υπ’ όψη τους χώρους που παράγουν περισσότερο θόρυβο ή τους ευαίσθητους χώρους που απαιτούν περισσότερη προστασία, όπως μια βιβλιοθήκη. Πέρα από την κατασκευή μιας καινούργιας πόρτας ηχομόνωσης, μπορούμε επίσης να πετύχουμε και τη βελτίωση της ηχομόνωσης σε υπάρχουσες πόρτες.
Ιδιαίτερο βάρος έχουμε δώσει στον τομέα των ξενοδοχείων προσφέροντας πόρτες που συνδυάζουν απόλυτη ηχομόνωση, εξασφαλίζοντας έναν ευχάριστο ύπνο, αλλά και υψηλή πυροπροστασία όπως απαιτείται από τις απαραίτητες προδιαγραφές για κάθε ξενοδοχείο.
Η σειρά πορτών Hotel από την portopolis μπορεί να εγγυηθεί ότι επιτυγχάνει και τους δύο στόχους της πυρασφαλείας καθώς και της ηχομόνωσης διαθέτοντας δείκτες ηχομόνωσης 30dB, 35dB, 39dB και δείκτη πυρασφαλείας 60min

ΜΕΣΟΠΟΡΤΕΣ

Η PORTOPOLIS προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα από εσωτερικές πόρτες με πολυχρηστικές ιδιότητες σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες του σπιτιού σας ή του διαμερίσματός σας. Οι πόρτες της κατηγορίας Laminate / cpl  είναι η ιδανική επιλογή σε βάθος χρόνου, τόσο από πλευράς αισθητικής, όσο και από πλευράς υλικού κατασκευής. Εκτός από το να απομονώνουν τους χώρους του σπιτιού, λειτουργούν και ως διακοσμητικά στοιχεία και προσδίδουν το ιδιαίτερο ύφος που επιθυμείτε στο εσωτερικό της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
Κατασκευάζουμε τις εσωτερικές πόρτες PORTOPOLIS με κριτήριο:

  • Να εναρμονίζονται απόλυτα με την αισθητική στο εσωτερικό του διαμερίσματος ή του σπιτιού σας.
  • Να αντέχουν για μια ζωή με μηδενικές φθορές.
  • Να είναι λειτουργικές στη χρήση και εύκολες στο καθάρισμα, χωρίς να απαιτείται συντήρηση.
  •  Όλες οι πόρτες φέρουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής

Όλες οι πόρτες φέρουν πιστοποιητικά του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, του ΕΛΟΤ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και ISO 9001:2000 για τις πόρτες ασφαλείας και κατά APPLUS για τις πόρτες πυρασφαλείας.

Όλες οι πόρτες παρέχονται σε πληθώρα χρωμάτων cpl / laminate / lamitex.

Οι πόρτες της κατηγορίας Laminate / CPL, μπορεί να αποτελέσουν μια σύγχρονη και ταυτόχρονα, διαχρονική επιλογή από άποψης ύφους, καθώς και υλικού.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευή τυπικής πόρτας: Πλαίσιο πόρτας ξύλινο, τύπου FINGERJOINT ώστε να επιτυγχάνεται μηδενική στρέβλωση της πόρτας +-0.2) γεμισμένο με σταθεροποιητικό πυρήνα HONEYCOMB. Η πόρτα είναι καλυμμένη και από τις δύο πλευρές με MDF (Ε1) ΠΑΧΟΥΣ 6mm για θύρες CPL/LAMITEX/LAMINATE και 7mm για θύρες επενδεδυμένες με καπλαμά EXTRA ποιότητας.

Κατασκευή κάσας: Η κάσα κατασκευάζεται από πλακάζ πάχους 44mm για καλύτερη στήριξη του θυρόφυλλου. Tο πρεβάζι είναι από κόντρα-πλακέ. Οι κόλλες που χρησιμοποιούνται είναι δύο συστατικών (πολυουρεθάνης) πολύ σημαντικό για τοποθεσίες με υψηλή υγρασία όπως είναι τα νησιά.

Βαφή (φινίρισμα): Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται για τη βαφή των θυρών με καπλαμά είναι οικολογικά και άκαυστα με πιστοποίηση ICRO Ιταλίας.

Στάνταρ εξοπλισμός: Τρεις μεντεσέδες βιδωτοί μονοί (Φ14mm). Κλειδαριά εσωτερικής πόρτας Ιταλίας (inox ή χρυσό) και λάστιχο.

Επιπλέον επιλογές πυρήνα: Διάτρητη μοριοσανίδα (28dB ηχομόνωση), συμπαγής μοριοσανίδα, πετροβάμβακας, πυρήνας Soundcore 3x11VL (38dB ηχομόνωση).

Επιπλέον εξοπλισμός: Μεντεσέδες βιδωτοί διπλοί τριών ρυθμίσεων (Φ14mm) Ιταλίας, Κλειδαριά λουτρού, κλειδαριά ασφαλείας, κλειδαριά χρηματοκιβωτίου, κλειδαριά τριών σημείων, κλειδαριά μαγνητική, πόμολο-κλειδαριά Μερόνι, πόμολο-κλειδαριά YALE.

Εξωτερικές διαστάσεις κάσας: Μέγιστο ύψος 218cm (κάλυψη με πρεβάζι έως 223cm), πλάτος κάσας 63-65-68-71-73-75-78-81-83-85-88-91-93-95-98cm. Μεγαλύτερες διαστάσεις ύστερα από συνεννόηση.

Πλάτος τοίχου: 10-13-15-18-24cm. Η γκάμα συμπληρώνεται από συρόμενες πόρτες σπαστές πόρτες και πατάρια.

Καλέστε μας