Back
 

Εταιρεία

Η Portopolis συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα του εξωτερικού απο το 2009

Ιστορία και φιλοσοφία

Η εταιρία PORTOPOLIS ιδρύθηκε το 2009 και πολύ σύντομα κατάφερε να εδραιωθεί σαν μια από τις πιο αξιόπιστες και γρήγορα ανερχόμενες εταιρίες του χώρου, παρέχοντας θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, πόρτες εισόδου πολυκατοικίας, εσωτερικές πόρτες, κάγκελα ασφαλείας και συνθετικά κουφώματα.

Φιλοσοφία της εταιρίας είναι να προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικονομικές τιμές με στόχο την απόλυτη ασφάλεια και αισθητική στο διαμέρισμα τη μονοκατοικία, την πολυκατοικία, το εξοχικό, την επιχείρηση και κάθε κτίριο.

Βασικές αρχές που διέπουν τη λειτουργία της από την ίδρυσή της είναι η ποιότητα, η εστίαση στον πελάτη, η συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού στις αποφάσεις, η αξιοπιστία και η ακεραιότητα.

Σήμερα η  PORTOPOLIS κατέχοντας μία ισχυρή θέση στην αγορά  και αξιοποιώντας τη σύγχρονη οργάνωσή της  και την εμπειρία της, επιδιώκει διαρκώς την ανάπτυξή της με αντικειμενικό σκοπό να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, αλλά και την εξυπηρέτηση των πελατών της.

portopolis

Εξοπλισμός και προσωπικό

Η εταιρία διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, στις οποίες επεξεργάζεται τα προϊόντα της προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και σύμφωνα με όλες τις διεθνείς προδιαγραφές που οι άνθρωποί της παρακολουθούν συνεχώς. Στον ίδιο χώρο διαθέτει και έκθεση που μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα της και να συζητήσετε με τους συνεργάτες της για τη λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.


Βασικό στοιχείο της εταιρίας είναι το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της που έρχεται στο χώρο σας, μελετά τις ανάγκες σας και σας προτείνει την καλύτερη λύση, ενώ τα εξειδικευμένα συνεργεία της φροντίζουν πάντα για την άριστη τοποθέτηση των προϊόντων.

Συνεργασία με τα μεγαλύτερα ονόματα του εξωτερικού

Η PORTOPOLIS για την άρτια και εγγυημένη κατασκευή των προϊόντων της συνεργάζεται με μεγάλους οίκους του εξωτερικού για την προμήθεια εξαρτημάτων και υλικών, όπως: ISEO και CISA για ηλεκτρικές κλειδαριές ασφαλείας και KOMMERLING για συστήματα συνθετικών κουφωμάτων

Ποιότητα και πιστοποιήσεις

Όλα μας τα προϊόντα είναι άριστης ποιότητας διαθέτοντας όλες τις πιστοποιήσεις και προδιαγραφές που τα κάνουν ασύγκριτα μέσα στο χρόνο.
Όλες οι πόρτες φέρουν πιστοποιητικά του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, του ΕΛΟΤ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και ISO 9001:2000 για τις πόρτες ασφαλείας και κατά APPLUS για τις πόρτες πυρασφαλείας.

Υπηρεσίες και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου

Η PORTOPOLIS δημιουργεί σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, προσφέροντας εκτός από άριστα προϊόντα και μια σειρά υπηρεσιών που κάνουν την εξυπηρέτησή τους ακόμα μεγαλύτερη, όπως:

  • Σχεδιασμός και μελέτη των κατασκευών αποκλειστικά με βάση τις ανάγκες των πελατών, από το επιστημονικό σχεδιαστικό τμήμα της εταιρίας.
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες για όσα χρειάζεται να ξέρετε πριν την τελική σας επιλογή
  • Άριστες εγκαταστάσεις των προϊόντων με εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία
  • Συνεχής υποστήριξη και εξυπηρέτηση και μετά την πώληση
  • Στήριξη σε επαγγελματίες και συνεργάτες

Οι άνθρωποί μας προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας, που αφορούν στην εκπαίδευση και την τεχνική υποστήριξη κατασκευαστών και τοποθετητών κουφωμάτων παραθύρων και θυρών μέχρι την πλήρη υποστήριξη του έργου σε όλα του τα στάδια.  Ξεκινώντας από την αρχική ιδέα, βοηθάμε τον ιδιώτη, τον επενδυτή ή το σχεδιαστή να επιλέξει το καλύτερο προϊόν ή την κατάλληλη λύση για τις απαιτήσεις του, διευκολύνουμε τον αρχιτέκτονα ή το μηχανικό να ορίσει τις προδιαγραφές του έργου και προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη ή εκπαίδευση στον κατασκευαστή και στον εγκαταστάτη των προϊόντων μας.

Σχεδιασμός και Μελέτη

Σχεδιασμός και μελέτη των κατασκευών αποκλειστικά με βάση τις ανάγκες των πελατών

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Συμβουλευτικές υπηρεσίες για όσα χρειάζεται να ξέρετε πριν την τελική σας επιλογή

Άριστες Εγκαταστάσεις

Άριστες εγκαταστάσεις των προϊόντων με εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία

Συνεχής Υποστήριξη

Συνεχής υποστήριξη και εξυπηρέτηση και μετά την πώληση και στήριξη σε επαγγελματίες και συνεργάτες

Πραγματικά χαμηλές τιμές και μόνιμο stock

Η PORTOPOLIS επιβεβαιώνοντας τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της προσφέρει πραγματικά χαμηλές τιμές, προσαρμοσμένες στον προϋπολογισμό τους, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα και την ασφάλεια και κυρίως χωρίς παραπλανητικές προσφορές. Ακόμα, προσφέρει ειδικές τιμές για συνεργασία σε όλους τους επαγγελματίες.
Τέλος, φροντίζει πάντα να υπάρχει μόνιμο stock σε όλα της τα προϊόντα γιατί θέλει η εξυπηρέτηση των καταναλωτών και των επαγγελματιών που την εμπιστεύονται να είναι άμεση.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

H POTROPOLIS είναι μια υπεύθυνη εταιρία που αντιλαμβάνεται τον κοινωνικό της ρόλο και φροντίζει να το αποδεικνύει με μια σειρά από ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Καλών πρακτικών.
Στο πλαίσιο αυτό εστιάζει σε ενέργειες που αφορούν στο περιβάλλον, την υγιεινή και την ασφάλεια στους χώρους εργασίας και την εκπαίδευση και εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού. Στο πλαίσιο αυτό:

  • Φροντίζει συστηματικά για την ανακύκλωση των υλικών που χρησιμοποιεί
  • Επενδύει στην προστασία του περιβάλλοντος με συνεχή εκπαιδευτικά προγράμματα όπου τονίζεται η αξία της ανακύκλωσης.
  • Εφαρμόζει Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Διεθνούς Προτύπου ISO 14001:2004.
  • Επιλέγει και προσφέρει προϊόντα που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και στην ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού με την εξοικονόμηση ενέργειας.
  • Επενδύει στην ασφάλεια και την υγιεινή στους χώρους εργασίας και, μέσα από προγράμματα   εκπαίδευσης των εργαζομένων και ακολουθώντας πιστά ένα πρόγραμμα βελτίωσης των συνθηκών εργασίας και ασφάλειας.
Καλέστε μας