Back
 

Κουφώματα

Η PORTOPOLIS προσφέρει τις ιδανικές λύσεις σε κουφώματα τόσο σε συνθετικά, όσο και αλουμινίου που ξεχωρίζουν για τη λειτουργικότητα τους, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αισθητική τους τελειότητα.

Portopolis > Κουφώματα

ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Στα συνθετικά κουφώματα, η PORTOPOLIS είναι εξουσιοδοτημένος κατασκευαστής Kömmerling. Τι σημαίνει αυτό για σας; Ότι είστε απόλυτα σίγουροι πως σας προσφέρουμε την απόλυτη εγγύηση που παρέχει η εταιρία Kömmerling σε ότι αφορά στην κατασκευή του κουφώματος, αλλά και στη σωστή του τοποθέτηση.
Η Kömmerling αποτελεί ένα πλήρες και ολοκληρωμένο βιομηχανικό συγκρότημα παραγωγής προφίλ αλουμινίου και διαμόρφωσης φύλλων λαμαρίνας, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που της δίνουν τα πάνω από 100 χρόνια παρουσίας της στην Ευρώπη. Τα προϊόντα της KÖMMERLING που σας προσφέρει η PORTOPOLIS έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν όλες τις σύγχρονες κατασκευαστικές, αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές ανάγκες.
Τα γερμανικά συνθετικά κουφώματα KÖMMERLING που σας προσφέρει η PORTOPOLIS, αντικαθιστούν το ξύλο και αποτελούν την πιο σύγχρονη τεχνολογική εξέλιξη αλλά και την καλύτερη περιβαλλοντική λύση για ένα λειτουργικό ενεργειακό σπίτι, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας.
Τα ανοιγοκλεινόμενα συνθετικά παράθυρα KÖMMERLING με υψηλό δείκτη θερμομόνωσης, διασφαλίζουν απόλυτα από την απώλεια θερμότητας, διαθέτουν εξοπλισμό με υψηλή μηχανική αντοχή, είναι απολύτως αδιάρρηκτα και πάνω από όλα προσφέρουν ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα όπου κι αν χρησιμοποιηθούν.
Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε αρκετές επιλογές σε συρόμενα κουφώματα και μπαλκονόπορτες με άριστη λειτουργικότητα και σε χρώματα και απομιμήσεις ξύλου που ταιριάζουν στο χώρο σας.
Τα ανοιγοκλεινόμενα ή συρόμενα συνθετικά κουφώματα, καθώς και οι μπαλκονόπορτες KÖMMERLING προσφέρουν:

Άριστη στεγανότητα

Σας προστατεύουν από τη σκόνη και τη βροχή και σας βοηθούν να ζείτε σε ένα καλύτερο περιβάλλον διαβίωσης.

Ευκολία στη συντήρηση

Οι επιφάνειές τους είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες, δεν χαράζονται και καθαρίζονται πολύ εύκολα, παραμένοντας πάντα καινούργιες.

Ευκολία στη χρήση

Διαθέτουν μηχανισμούς τελευταίας τεχνολογίας που εξασφαλίζουν υψηλή λειτουργικότητα και απόλυτη ευκολία στη χρήση.

Στιβαρότητα και σταθερότητα

Διαθέτουν χαλύβδινες ενισχύσεις που εξασφαλίζουν τέλεια στατικότητα και σταθερότητα, χωρίς να επηρεάζονται από τον αέρα.

Υψηλή ηχοπροστασία

Τα ειδικής κατασκευής τζάμια KÖMMERLING εξασφαλίζουν την ησυχία και την ηρεμία στο χώρο σας, ακόμα και στο πιο πολύβουο περιβάλλον.

Προστασία από διαρρήκτες

Διαθέτουν εξαρτήματα και μηχανισμούς ασφαλείας που τα καθιστούν υψηλής ασφαλείας σε πιθανές κακόβουλες ενέργειες.

Υψηλή αξία ακινήτου

Αναβαθμίζουν την ενεργειακή, αισθητική και κατά συνέπεια και οικονομική αξία του ακινήτου σας, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές και αρχές περιβαλλοντολογικής πολιτικής

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Βάθος προφίλ κάσας: 70 mm
Πλάτος όψης κάσας: 70 mm
Βάθος προφίλ φύλλου: 82 mm
Πλάτος όψης φύλλου: 82 mm
Μέγιστο πάχος υάλωσης: 12-37 mm
Ενίσχυση φύλλου και κάσας θερμογαλβανισμένο ατσάλι πάχους 1,5-2 mm
Μηχανισμός: χρησιμοποιείται μηχανισμός GU τύπος Unijet και κατηγορία basic security
Λάστιχα στεγάνωσης από EPDM
100% Ανακυκλώσιμο και με φιλικούς προς το περιβάλλον σταθεροποιητές.

Ομάδες φόρτισης κατά DIN EN 12207/12208/12210 Χαρακτηριστικά

Θερμομόνωση: Uf 1,3 W/ m2K
Ηχομόνωση μέχρι Rw=47 κατά DIN EN ISO 140-3
Αντιδιαρρηκτική προστασία μέχρι WK2 σύμφωνα με DIN V ENV 1627
Ανεμοπερατότητα κατά DIN EN 12207 Κατηγορία: 5
Υδατοπερατότητα κατά DIN EN 12208 Κατηγορία: 3Α
Ανθεκτικότητα σε ανεμοπίεση κατά DIN EN 12210: Κατηγορία: C5 / B5
Μηχανική αντοχή κατά DIN EN 13115 Κατηγορία: 4
Λειτουργικότητα στο χρόνο κατά DIN EN 12400 Κατηγορία: 2

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

H PORTOPOLIS προσφέρει κουφώματα αλουμινίου για όσους προτιμούν αυτή τη λύση εξασφαλίζοντας για λογαριασμό των πελατών της την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής και κυρίως αξιοπιστία και συνέπεια στην εξυπηρέτησή τους.

Η PORTOPOLIS διαθέτει απόλυτη εξειδίκευση και τεράστια πείρα στο αλουμίνιο, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το υλικό και εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με επιτυχία τόσο με την επεξεργασία του προφίλ μέχρι την τοποθέτηση των τζαμιών και φυσικά την εγκατάστασή τους στον χώρο σας.

Η γκάμα των προϊόντων μας αποτελείται από :
Αλουμίνια, Υαλοπετάσματα, Συστήματα Εξωτερικής Σκίασης, Διαχωριστικά Γραφείων, Πτυσσόμενες Πόρτες – Παράθυρα, Ανοιγόμενα Συστήματα Αλουμινίου, Συρόμενα Συστήματα Αλουμινίου.

Η PORTOPOLIS εγγυάται για την άψογη εκτέλεση της παραγγελίας σας με συνέπεια και αξιοπιστία, αλλά πάνω από όλα δεσμεύεται για τη στήριξη και την εξυπηρέτησή σας σε βάθος χρόνου, καλύπτοντας οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη ανάγκη.

Αυτή η φιλοσοφία μας βοήθησε να έχουμε δημιουργήσει μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Το τμήμα σχεδιασμού της εταιρίας μας συνεργάζεται μαζί σας για να δημιουργήσει συστήματα που εναρμονίζονται τέλεια με τις αρχιτεκτονικές ανάγκες του κτιρίου σας, είτε προορίζονται για μια κατοικία, είτε αφορούν σε βιομηχανικές κατασκευές.

Έχουμε την ευελιξία να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε μια μεγάλη ποικιλία σε προφίλ αλουμινίου, να ικανοποιούμε τις ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη, σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες με πολύ μικρούς χρόνους παράδοσης. Και πάντα με τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας της PORTOPOLIS.

Καλέστε μας